Вівторок, 30.04.2024, 14:58                                                      +38(06452)2-89-87     library@snu.edu.ua    Години роботи     Запис до бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Власні бази даних
Доступ до баз даних
Університет

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 153 154 »
3-4 червня 2019 р. у бібліотеці СНУ ім. В.Даля в рамках проекту з підтримки бібліотек переміщених університетів «Переміщені університети: американські книжки та  професійний розвиток бібліотекарів», який упродовж 2018-2019 рр. впроваджується в Україні ГО «Асоціація «Інформатіо-Консорціум» за фінансової підтримки Посольства США в Україні, проходить семінар-навчання для персоналу бібліотек переміщених університетів “WOA on the Go”: професійна підтримка персоналу бібліотек переміщених університетів».
Розглядаються питання:
  • Центри «Вікно в Америку» - сучасний бібліотечний простір. Як просувати американську літературу: форми і методи, партнерство.
  • Підвищення медійно-інформаційної грамотн ... Читати далі »
Переглядів: 1192 | Додав: Veronika | Дата: 03.06.2019

В рамках проекту "Підтримка бібліотек переміщених університетів Сходу та Криму" бібліотекарі Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля Вероніка Савельєва, Наталія Мостова, Юлія Кузнецова, Олена Лозинська взяли участь в професійному стажуванні бібліотекарів переміщених університетів, яке відбувалося в Центральній науковій бібліотеці Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, Науковій бібліотеці Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Науковій бібліотеці Харківського національного медичного університету.
Колеги обмінялися досвідом, обговорили питання автоматизації бібліотечних процесів, ведення електронних каталогів, баз даних, університетських репозитаріїв праць вчених та інші проблеми інноваційного розвитку бібліо ... Читати далі »
Переглядів: 906 | Додав: Veronika | Дата: 01.06.2019

Шановні користувачі! 
Пропонуємо ознайомитись із новими надходженнями друкованих видань до фонду бібліотеки за травень 2019 року. 
Зі списками ви можете ознайомитись за посиланням.
Виставка-перегляд нових надходжень організована в читальному залі.
Переглядів: 874 | Додав: Veronika | Дата: 01.06.2019

Шановні науковці!

Інформуємо вас, що компанія Clarivate Analytics пропонує нову серію вебінарів про можливості платформі Web of Science та інших ресурсів для наукової діяльності - Ефективна робота з науковою інформацією: інструменти Web of Science.


Можливості Web of Science для оцінки наукової теми

Ресурси Clarivate Analytics для наукової діяльності та її аналізу: старі і нові функції. Підбір джерел наукової літератури за ключовими словами. Аналіз отриманих результатів. Визначення провідних організацій, вчених, ключових видань, які фінансують організацій. Збереження отриманих даних в EndNote. Відповіді на запитання користувачів.

  • 29 травня, середа, 10:00 (за київським часом)
Переглядів: 876 | Додав: Veronika | Дата: 26.05.2019

Наукова бібліотека СНУ ім. В.Даля вже втретє отримала книги в рамках проекту «Допомога бібліотекам переміщених універистетів». Відділом преси, освіти та культури Посольства США в Україні та громадською організацією «Асоціація Інформатіо-Консорціум» бібліотеці передано значну кількість книг (Див. фото).

Це художні та наукові видання англійською мовою. Серед художніх видань це твори американських класиків та сучасникх письменників. А також  література українською мовою з психології, історії та менеджменту.

Ми впевнені, що книги, безперечно, викличуть читацьку зацікавленість і кожне видання знайде свого читача.

Висловлюючи щиросердну вдячність за щедрі книжкові подарунки, ... Читати далі »

Переглядів: 903 | Додав: Veronika | Дата: 20.05.2019

День пам’яті жертв політичних репресій — щорічний національний пам’ятний день в Україні, що припадає на третю неділю травня. В 2019 році - це 19 травня.
В цей день ми згадуємо кожного, хто став жертвою політичних репресій часів більшовицького режиму, був ув’язнений у концтаборах або засланий у далекі безлюдні землі. Згадуємо знищених радянською владою селян, розстріляну інтелігенцію, закатованих патріотів.
Бібліотека  підготувала книжкову виставку, глянути яку можна в читальному залі.
Переглядів: 1061 | Додав: Veronika | Дата: 18.05.2019

Разом до перемоги!
Слава Україні!

SEO оптимизация



Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Бібліотека
в соцмережах
Бібліотека у Фейсбуці Бібліотека у Instagram Канал бібліотеки у YouTube
Сервіси
для користувачив

Віртуальна довідкова служба


Програма для перегляду файлів PDF


Програма для перегляду файлів DJView


Екранна лупа (для користувачів з вадами зору)


Переклад сайту (Translation site)
Творча поличка бібліотеки
Знаменні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Бібліотекар on-line!
Архів записів