Субота, 20.04.2024, 14:36                                                      +38(06452)2-89-87     library@snu.edu.ua    Години роботи     Запис до бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Власні бази даних
Доступ до баз даних
Університет

Головна » 2016 » Квітень » 4 » Нові вимоги до оформлення дисертації
21:25
Нові вимоги до оформлення дисертації
Міністерство освіти і науки підготувало проект вимог до оформлення дисертації, яким визначається структура, правила оформлення, вимоги до титульного аркушу, анотації та рекомендований перелік міжнародних стилів оформлення публікацій дисертації.

Проект наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Вимог до оформлення дисертації» (текст можна переглянути http://zib.com.ua/ua/print/122543-vimogi_do_oformlenn..) оприлюднений для обговорення на сайті МОН. Зауваження і пропозиції можна подавати протягом місяця.

Вимоги до оформлення дисертації визначають структуру, правила оформлення титульного аркушу, анотації та рекомендований перелік міжнародних стилів оформлення публікацій дисертації. Зауваження і пропозиції можна подавати протягом місяця.

Зокрема, вимогами до оформлення передбачено, що назва дисертації повинна бути лаконічною, без скорочень, відповідати обраній науковій спеціальності та суті вирішеної наукової проблеми (завдання), вказувати на мету і предмет дисертаційного дослідження та його завершеність.

Структура дисертації повинна мати такі структурні елементи:

1) титульний аркуш;

2) зміст;

3) перелік умовних позначень (за необхідності);

4) основну частину (вступ, загальна методика та методи досліджень, результати власних досліджень, узагальнення та обговорення досліджень);

5) висновки;

6) пропозиції виробництву (за необхідності);

7) анотація;

8) додатки (за необхідності).

Текст друкується на обох сторонах аркуша формату А 4 (210×297 мм) або А5 (148 × 210 мм). Кожний структурний елемент починається з нової сторінки.

Зміст дисертації повинен містити назви структурних елементів, заголовки (за їх наявності)із зазначенням нумерації та номери їх початкових сторінок.

Перелік умовних позначень, символів, одиниць, скорочень і термінів подається, за необхідності, у вигляді окремого списку. Терміни, скорочення, символи, позначення, які повторюються не більше двох разів, до переліку не вносяться, а розшифровка таких, що внесені до переліку, наводиться у тексті при їх першому згадуванні.

За матеріалами Закон і бізнес

Переглядів: 1773 | Додав: Veronika | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Разом до перемоги!
Слава Україні!

SEO оптимизация



Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Бібліотека
в соцмережах
Бібліотека у Фейсбуці Бібліотека у Instagram Канал бібліотеки у YouTube
Сервіси
для користувачив

Віртуальна довідкова служба


Програма для перегляду файлів PDF


Програма для перегляду файлів DJView


Екранна лупа (для користувачів з вадами зору)


Переклад сайту (Translation site)
Творча поличка бібліотеки
Знаменні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Бібліотекар on-line!
Архів записів
Яндекс.Метрика